Terugblik: Open dag 1 juli 2023

Op 1 juli 2023 was er weer een open dag. Op alle locaties konden mensen een kijkje nemen tijdens de rondleidingen en er waren diverse activiteiten. Het was een geweldige dag! We willen alle sponsors en andere mensen die geholpen hebben bedanken. Zonder jullie was het niet gelukt.

Floriadehof

Ondanks het regenachtige weer, was de open dag in Floriadehof een groot succes. Met behulp van partytenten hebben we het toch droog kunnen houden. De bezoekers kregen een lekker bakkie koffie van barista Kemal van Little Cup of Coffee of een ijsje van de zingende ijscoman. Er was ook een rad van fortuin waar verschillende prijzen waren te winnen met als hoofdprijs 1 minuut gratis winkelen bij de Albert Heijn in Rokkeveen. Wij willen alle winkeliers van winkelcentrum Rokkeveen heel erg bedanken voor het doneren van deze prijzen.

Landscheiding

In Landscheiding waren er ook leuke activiteiten te doen. De kinderen lieten zich schminken, er was een ijscoman van ‘vrolijk ijs’ en er was muziek van Rob Sprinkhuizen. Er waren verschillende kraampjes waar de bezoekers informatie kregen over Cardia Landscheiding. Ook was er een kraampje van ‘Met senioren naar ADO’ die vaak uitjes organiseert voor de bewoners van Cardia naar wedstrijden van ADO Den Haag. Er werd genoten van heerlijke Indische hapjes. De bezoekers maakten ook een rondje in de paardentram of gingen bloemschikken. Er was dus genoeg te doen! Om de mensen te laten lachen was clown Paf ook van de partij.

Onderwatershof

In Onderwatershof genoten de bezoekers van heerlijke broodjes saté, appelgebak en ijsjes. Ook was er gezellige muziek waarvan werd genoten. Bij verschillende kraampjes deden de bezoekers informatie op over het werken of wonen bij Onderwatershof. Ook was er kraampje met informatie over de nieuwe Cardia locatie Hof van Kerstanje.

Tabitha

Lekkere taartjes, gezellige muziek en heerlijke ijsjes. Dit waren de dingen waar de bezoekers van genoten tijdens de open dag bij Tabitha. Hiernaast waren er vele kraampjes waar informatie was over het werken wonen bij Tabitha, over het Vriendenfonds Cardia en nog veel meer.

De Thuishaven

De bezoekers van de open dag in De Thuishaven konden een kijkje nemen in dit woonzorgcentrum op Scheveningen en genieten van hapjes, drankjes en muziek. Daarnaast was er een rad van fortuin. Tientallen winkeliers hebben prijzen gedoneerd. We willen alle sponsors hier hartelijk voor danken! Door jullie kan De Thuishaven voor nieuwe rolstoelen zorgen voor bezoekers en bewoners! De opbrengst van de open dag is: € 5.420,10.

Wij bedanken de volgende sponsors voor de succesvolle open dag:

Winkeliers van winkelcentrum Rokkeveen, Albert Heijn Rokkeveen, Twins, Human4Colors, Fa. Verheij, restaurant Phuket, Jaco Vianen, Fa. Pronk, Zomerschoe Fons v.d. Stap, John Roos, Marijke mode, Kapper Quiz, Café Constant, Visboer de Lange, Sealife, OMC Aromatherapie, Zorgboodschap, Fi. Lindhout lamphen, Hubo Badhuisstraat, ASB ongediertebestrijding, AC opleidingen, fysiotherapie, Podopraktijk Haaglanden, Fa. Rietbroek, Eetkamer Scheveningen, Momo bedsensoren, Groeneveld keukens, Elektroaktief, Mondzorg plus, Zaraut Diner Café.

Deel dit item

Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau