Tijdens NLdoet ‘Back to the Fifties’ in De Thuishaven

Op vrijdag 11 maart werd er in woonzorgcentrum De Thuishaven een ‘Back to the fifties’ dag georganiseerd ter gelegenheid van NLDoet. NLDoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Dit jaar vond de vrijwilligersactie plaats op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart. In De Thuishaven organiseerden vrijwilligers een ‘Back to the Fifties’ dag met muziek, dans, lekkere hapjes en nog veel meer.

Even terug in de tijd naar de jaren 50. Een ontspannen middag vol muziek, gezelligheid en beweging. Dat was het voor de verpleeghuisbewoners van De Thuishaven. Ze werden verrast door een optreden van Nico en Pim, een typisch jaren 50 gerecht en natuurlijk een nostalgisch spel. NLDoet zorgde voor 4 extra, enthousiaste vrijwilligers waardoor het mogelijk was om de extra activiteiten voor de bewoners te organiseren. Ze hebben een geweldige dag gehad, waarvoor bedankt vrijwilligers!

Verhalentafel

Op zaterdag 12 maart was er in De Thuishaven in het kader van NLdoet voor de bewoners van de huurwoningen een ‘verhalentafel’ met een nostalgisch tintje. Er werden indrukwekkende herinneringen opgehaald, afgewisseld met leuke verhalen. Dit werd verzorgd door Ria Roelands van de bewonersvereniging ‘Thuis in de buurt’ en door 2 vrijwilligers. Bedankt allemaal!

Fotograaf: Michel Heerkens Fotografie

Deel dit item