Terugblik: Week van deskundigheid

De week van deskundigheid zit er weer op voor de medewerkers van Cardia. Bezieling, deskundigheid en plezier zijn de uitgangspunten waarmee wij mensgerichte zorg bieden. Omdat deze kernwaardes soms op de achtergrond kunnen raken, organiseert Cardia ieder jaar voor de drie kernwaarden een aparte week. Van 6 tot en met 10 februari was het de week van deskundigheid.
Lees hier de terugblik.

Deskundigheid op de proef

Weet u het nog? Iedereen heeft zich een lange periode aan bepaalde hygiëneregels moeten houden. Deze regels zijn bij sommige misschien een beetje vervaagd. Vandaar dat er tijdens de week van deskundigheid een quiz werd georganiseerd voor de medewerkers van Cardia op elke locatie. En om het nog leuker te maken konden zij tijdens deze quiz ook nog prijzen winnen. Wie was de grootste hygiëne kenner van Cardia?

Wist je dat …

Tijdens deze week werd ook de deskundigheid van de medewerkers van Cardia opgefrist met elke dag een weetje in de mailbox over de Wet zorg en dwang. Wat houdt verzet precies in? Wat is de Wet zorg en dwang en waar moet je rekening mee houden? Door deze weetjes stonden de medewerkers even stil bij zorg en dwang. Een belangrijk onderdeel van een zorgorganisatie.

Tomaten met liefde

Het werk in de zorg wordt met veel liefde uitgevoerd. Hierdoor kunnen de zorgmedewerkers van Cardia soms vergeten om even aan zichzelf te denken. Daarom werden er in de week van deskundigheid hartvormige tomaten uitgedeeld. Deze tomaten kunnen de medewerkers zelf kweken in hun keuken. En als zij er genoeg liefde aan geven, groeien ze misschien wel als hartjes. Tijdens de week van deskundigheid werden deze tomaten uitgedeeld aan alle medewerkers van Cardia.

Tot slot was er een Planetree activiteit om de medewerkers te informeren wat Planetree betekent voor hun werk. Wij vonden het een leuke en interessante week van deskundigheid!

 

Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau