Kerst bij Cardia

De Thuishaven: "Meezingconcert van het Haags Kleinkoor. Samen met familie hebben bewoners genoten van Engelse, Franse en Duitse kerstliederen van het koor o.l.v. Hans Jansen."

In de locaties van Cardia was het erg gezellig tijdens kerst. Alle locaties waren prachtig versierd door zowel bewoners als medewerkers. Bij Tabitha gingen een aantal bewoners met een welzijnsmedewerker zelfs mee naar het tuincentrum om zelf de mooie kerstballen uit te zoeken voor de huiskamer.

Kerst bij Landscheiding

Op 16 december was het zo ver: de kerstmarkt van Landscheiding. Bewoners uit de wijk, familieleden en natuurlijk onze eigen bewoners konden genieten van de muzikale kerstman, een hapje of drankje of een kerstachtige beweegactiviteit. Er was ook een grabbelton waar een kerstcadeautje uit gegrabbeld kon worden en er waren kerstkaarten die versierd konden worden. Het was een groot succes met veel bezoekers! Op naar de volgende Landscheiding kerstmarkt.Ter voorbereiding op kerst kwamen er kinderen op bezoek die met onze bewoners prachtige kerststukjes hebben gemaakt en een bewegende kerstboom kwam ook een kijkje nemen.

Kerst bij Onderwatershof en Floriadehof

In Onderwatershof was er op 23 december een mooie en gezellige kerst singin met veel bezoekers en ook in Floriadehof was er een bezoek van schoolkinderen en van de muzikale kerstman.

Kerst bij Tabitha

De bewoners van de 2e etage hebben met elkaar prachtige kerststukjes en andere kerstversieringen gemaakt en een bezoekje gebracht aan het tuincentrum. Daarnaast kwam muziekduo De Lady’s een optreden op de huiskamer verzorgen. En natuurlijk werd kerst afgesloten met een heerlijk kerstdiner. Bedankt koks en cateringteam voor het harde werk en het lekkere diner!

Kerst bij De Thuishaven

Voor de medewerkers van De Thuishaven was er een gezellige kerstborrel met hapjes en drankjes. Op 23 december was er een kerst meezingconcert van het Haags Kleinkoor. Samen met familie hebben bewoners genoten van Engelse, Franse en Duitse kerstliederen van het koor onder leiding van Hans Jansen. De kerstliederen werden afgewisseld met samenzang van klassieke kerstliederen. Ontroerend was de afsluiting met het Ere zij God. Tot slot was er met kerst natuurlijk een kerstdiner. Bewoners konden met familie genieten van de creaties van de kok.

Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau