NLdoet was groot succes!

Op vrijdag 10 maart en zaterdag 11 maart was de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet. Op vrijdag 10 maart kwamen er verschillende vrijwilligers naar locaties van Cardia om bewoners en mensen uit de wijk een gezellige middag te bezorgen. Het was een groots succes! In De Thuishaven was het één groot feest en in Landscheiding werd er genoten van heerlijke zelfgemaakte hapjes. Bedankt vrijwilligers!

De Thuishaven, Scheveningen

Vrijdag stond De Thuishaven in het teken van de 70ties! Iedereen zag er prachtig uit. Van kleurrijke wijde broeken met felle prints, tot haarbanden en felle blouses. De looks uit de 70ties waren niet te missen. De zingende slager maakte er een feestje van. Er werd gedanst en ook de polonaise mocht niet ontbreken. Natuurlijk kwam Cees vis bakken en deelden vrijwilligers van het Oranje Fonds heerlijke hapjes uit. Iedereen kon tot slot nog een prachtige foto maken in de fotolijst. Het was een dolle boel in ’t Schelpengat! Deze NLdoet 70ties party werd gerund door vrijwilligers. We willen alle vrijwilligers heel erg bedanken voor het regelen van de gezellige activiteit!

Landscheiding, Mariahoeve

In Landscheiding was er afgelopen vrijdag een high tea georganiseerd door 8 studenten van ROC Mondriaan. Ze hadden heerlijke hapjes gemaakt, en bij een high tea hoort natuurlijk thee! Tijdens het eten was er live piano muziek en prachtig gezang.

Onderwatershof, Rijswijk

Helaas was het geen lekker weer om het terras op te knappen afgelopen vrijdag. Toch slaan 5 vrijwilligers de handen uit de mouwen bij het schoonmaken van de tafels en de stoelen in het Grand Café van Onderwatershof. Milou vindt het belangrijk om vrijwilligerswerk te doen: ‘’Ik vind het fijn om andere mensen te kunnen helpen en daar niks voor terug te krijgen.” Samen met 2 vriendinnen helpt ze vandaag in Onderwatershof. Ze doen dit vanuit hun maatschappelijke stage. Ze worden ondersteund door 2 andere vrijwilligers die ook al ander vrijwilligerswerk doen in Onderwatershof.

Tabitha, Loosduinen

Vrijdag 10 maart was het ook een gezellig feest in Tabitha. Medewerkers van Exact en een studente van een Middelbare School hebben lekkere hapjes gemaakt, de bewoners opgehaald en met veel enthousiasme ondersteund bij de bingo. Er was een ballendraaier en een omroeper. Beide wisten ze na uitleg van de bewoners precies hoe ze de bingo moesten doen. Er waren grote prijzen te winnen, waaronder een bon om boodschappen te doen, een mooie bos bloemen en een boodschappenpakket. Het was een geslaagde middag!

Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau