Wat zijn de kosten van de activiteiten voor huurders en wijkbewoners? Bekijk antwoord

Neem voor meer informatie over de kosten van de activiteiten contact op met de coördinator Welzijn van de locatie.

Welke activiteiten worden er georganiseerd voor huurders? Bekijk antwoord

De activiteiten die  georganiseerd worden voor huurders verschillen per locatie. Veel locaties hebben een restaurant. Het is dan mogelijk om daar te komen eten of een kopje koffie te drinken. U krijgt als huurder maandelijks het locatienieuws. Het actuele activiteitenoverzicht vindt u ook op de locatiepagina van de locatie.

Welke activiteiten worden er georganiseerd voor wijkbewoners? Bekijk antwoord

Wijkbewoners kunnen deelnemen aan diverse activiteiten binnen de woonzorgcentra van Cardia. Wij hebben daarnaast verschillende locaties voor Haags Ontmoeten. Haags Ontmoeten is er speciaal voor ouderen en hun mantelzorgers. Het is een plek in de wijk waar alle ouderen en mantelzorgers vrij binnen kunnen lopen. U ontmoet hier andere senioren, drinkt samen een kopje koffie en doet mee aan activiteiten. De Haags Ontmoeten locaties vindt u in heel Den Haag en bij onze Cardia locaties Landscheiding, Tabitha en de Ontmoetingscentra. Deelname aan Haags Ontmoeten is gratis. Neem voor meer informatie over Haags Ontmoeten contact op met de Welzijnscoördinator van de locatie.

Welke activiteiten worden er georganiseerd voor bewoners? Bekijk antwoord

In onze gezellige huiskamers op de afdelingen kunt u deelnemen aan diverse activiteiten en is er wekelijks aandacht voor beweging om uw lichamelijke conditie te stimuleren. Naast beweging hechten wij veel waarde aan muzikale activiteiten. Onze welzijnsmedewerkers zetten diverse middelen in om contact te stimuleren of bewoners lekker te laten ontspannen. Het activiteitenaanbod vindt u op de pagina van de locatie. Veel activiteiten zijn gratis, voor sommige vragen wij een bijdrage.

Op de pagina’s van de verschillende locaties kunt u meer lezen over de activiteiten. Als bewoner leest u op de mededelingenborden en in de locatienieuwsbrieven precies wat er op het programma staat. Mocht u vragen hebben, kunt u terecht bij de verschillende coördinatoren Welzijn. U kunt hen bereiken via de receptie.

 

Wilt u een feestje vieren op één van onze locaties? Bekijk antwoord

Ook voor uw verjaardag, high tea of receptie kan het restaurant of een andere ruimte gereserveerd worden. We verzorgen arrangementen op maat. Neem contact op met de locatie: Tabitha, Landscheiding, Onderwatershof of De Thuishaven en vraag naar de mogelijkheden.

Kan ik als wijkbewoner in het restaurant van een woonzorgcentrum komen eten? Bekijk antwoord

Dat is zeker mogelijk. We vragen u wel van te voren te reserveren bij de recepties van onze woonzorgcentra. De telefoonnummers van onze locaties zijn te vinden op de locatiepagina's.

Kan ik als wijkbewoner deelnemen aan activiteiten bij een woonzorgcentrum? Bekijk antwoord

Op de pagina’s van onze locaties staan alle activiteiten waar u aan kunt deelnemen.

Ik zoek een goede dagbesteding voor mijn partner. Biedt Cardia dit? Bekijk antwoord

Bij dagbesteding wordt er onderscheid gemaakt tussen Begeleiding-Groep en Behandeling- Groep. Cardia biedt geen dagbehandeling (Behandeling-Groep), wel bieden wij dagbesteding (Begeleiding-Groep) aan in onze ontmoetingscentra Mozartduin (Loosduinen) en Mariahoeve in Den Haag en in Rijswijk in het nieuw geopende ontmoetingscentrum Onderwatershof.

Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau