Grenzend aan het oude, gezellige centrum van Rijswijk vindt u het moderne woonzorgcentrum Onderwatershof. Hier aan de Van Vredenburchweg bieden we diverse woonmogelijkheden. Van royale zelfstandige huurwoningen voor ouderen tot een ruime en veilige woning in ons woonzorgcentrum met alle zorg die nodig is wanneer u lichamelijke aandoeningen of dementie heeft.

In het kort
  • Faciliteiten Restaurant
  • Faciliteiten Terras aan het water
  • Omgeving Mooie wandelomgeving
  • Faciliteiten Medisch Diensten Centrum
  • Faciliteiten Uitgebreid activiteitenaanbod
Virtuele tour
Bel direct 070 8008 500
Uitgebreide informatie
Al jaren een begrip in Rijswijk

Wonen bij Onderwatershof

Voor Cardia is uw geluk net zo belangrijk als uw gezondheid, daarom creëren wij op al onze locaties een fijne leefsfeer op basis van de wensen en behoeften van de bewoners. De zelfstandige huurwoningen bevinden zich in en naast Onderwatershof in het complex Beukenheim. Wanneer u hier woont, kunt gebruik maken van de zorg, diensten en faciliteiten van Onderwatershof. U kunt bijvoorbeeld terecht voor verse maaltijden of heerlijke kop koffie of thee in ons restaurant dat dagelijks geopend is vanaf 8.00 tot 19.00 uur. Ook organiseren we regelmatig activiteiten voor een prettige dagbesteding. Om in aanmerking te komen voor een zorgwoning in Onderwatershof heeft u zorgprofiel VV04 of hoger nodig. Wanneer u zelfstandig huurt in Onderwatershof of het naastgelegen Beukenheim, leveren wij u de zorg die u nodig heeft. Hiervoor heeft u wel een zorgindicatie nodig.

Wonen en zorg voor mensen met dementie

Heeft u dementie of een aanverwante aandoening waardoor u niet langer zelfstandig kunt wonen? Bij Onderwatershof vindt u veilige en kleinschalige woonvormen waar u de zorg krijgt die u nodig heeft in een huiselijke omgeving. 

Wonen en zorg voor mensen chronische lichamelijke aandoeningen

Heeft u chronische, lichamelijke aandoeningen waardoor u niet langer zelfstandig kunt wonen? Bij Onderwatershof kunt u wonen met alle zorg die u nodig heeft in een prettige omgeving.

Zelfstandig wonen in Onderwaterhof en Beukenheim

Ook zelfstandig wonende ouderen kunnen een appartement huren in Onderwatershof. In onze locatie kunt u vrije sector appartementen huren. Het naastgelegen complex Beukenheim biedt sociale huurwoningen. Wanneer u in de toekomst wel zorg nodig heeft en gebruik wil maken van thuiszorg of andere diensten van Cardia dan kan dat.

Restaurant

Ons restaurant is dagelijks geopend vanaf 8.00 uur. U kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en diner, maar natuurlijk ook voor een heerlijk kopje koffie, een glaasje wijn of een heerlijk broodje tussendoor.

Feestje vieren?

Wanneer u iets te vieren heeft, is het mogelijk diverse ruimtes in Onderwa­tershof te huren. Ook zijn er mogelijk­heden om catering af te nemen. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld een gezelli­ge high tea of een verjaardagsfeestje.

Op de kaart
Vestiging
Onderwatershof
Van Vredenburchweg 26
2282 SH Rijswijk
Bel direct 070 8008 500
Houd mij op de hoogte over Onderwatershof
Bedankt voor de inschrijving!