Woonzorgcentrum Rijswijk Onderwatershof

Woonzorgcentrum Onderwatershof vindt u grenzend aan het oude, gezellige centrum van Rijswijk. Aan de Van Vredenburchweg bieden we diverse woonmogelijkheden. Van royale huurwoningen voor mensen met (lichte) zorg tot een ruime, veilige woning voor mensen met dementie of chronische lichamelijke aandoeningen.  

In het kort
  • Faciliteiten Restaurant
  • Faciliteiten Terras aan het water
  • Omgeving Mooie wandelomgeving
  • Faciliteiten Medisch Diensten Centrum
  • Faciliteiten Uitgebreid activiteitenaanbod
Virtuele tour
Bel direct 070 8008 500
Uitgebreide informatie
Al jaren een begrip in Rijswijk

Wonen in Onderwatershof

Voor Cardia is uw geluk net zo belangrijk als uw gezondheid, daarom creëren wij op al onze locaties een fijne leefsfeer op basis van de wensen en behoeften van de bewoners. De zelfstandige huurwoningen bevinden zich in en naast Onderwatershof in het complex Beukenheim. Wanneer u hier woont, kunt u gebruik maken van de zorg, diensten en faciliteiten van Onderwatershof. U kunt bijvoorbeeld terecht voor verse maaltijden of heerlijke kop koffie of thee in ons restaurant dat dagelijks geopend is vanaf 8.00 tot 19.00 uur. Ook organiseren we regelmatig activiteiten voor een prettige dagbesteding. Wanneer u zelfstandig huurt in Onderwatershof of het naastgelegen Beukenheim, leveren wij u de zorg die u nodig heeft. Hiervoor heeft u wel een zorgindicatie nodig.

Verpleegafdeling Onderwatershof

Wonen en zorg voor mensen met dementie

Onderwatershof biedt wonen en zorg voor mensen met chronische lichamelijke aandoeningen en voor mensen met dementie. Onderwatershof telt 53 appartementen voor mensen met dementie. Dit zijn verpleegappartementen gelegen op de tweede etage. De appartementen zijn ongeveer 25m2 groot en beschikken over een gedeelde badkamer. Er zijn diverse huiskamers op de etage. Op de huiskamer ontmoet u de andere bewoners en nuttigt u de maaltijden. Op ieder appartement is een alameringssysteem aanwezig. 

Het verpleeghuisgedeelte van Onderwatershof is bestemd voor bewoners met dementie en zorgprofiel VV05 of hoger. 

Zorgprofiel VV05: Beschermd wonen met intensieve dementiezorg. Bewoners met dit zorgprofiel hebben behoefte aan intensieve begeleiding en verzorging en zijn (bijna) geheel zorgafhankelijk. Het accent ligt op intensieve begeleiding en ondersteuning van de cliënt. 

Wonen en zorg voor mensen met chronische lichamelijke aandoeningen

Onderwatershof telt 29 appartementen voor mensen met chronische somatische aandoeningen. Dit zijn verpleegappartementen op de derde verdieping. Deze appartementen variëren van 48 tot 68m2. Op ieder appartement is een royale badkamer met toilet, een keuken met veel bergruimte, een wasruimte en een balkon. Er is daarnaast ook een alarmeringssysteem aanwezig.

Het verpleeghuisgedeelte van Onderwatershof is bestemd voor bewoners met chronische lichamelijke aandoeningen en zorgprofiel VV06 of hoger. 

Zorgprofiel VV06: Beschermd wonen met intensieve verzorging en verpleging. Bewoners krijgen verzorging en begeleiding bij alledaagse dingen in een beschermde omgeving. Dat betreft bijvoorbeeld het wassen, opstaan en naar bed gaan en (zo nodig) hulp bij het eten. 

Zelfstandig wonen in Onderwaterhof en Beukenheim

Ook zelfstandig wonende ouderen kunnen een appartement huren in Onderwatershof. In onze locatie kunt u vrije sector appartementen huren. Het naastgelegen complex Beukenheim biedt sociale huurwoningen. Wanneer u in de toekomst wel zorg nodig heeft en gebruik wil maken van thuiszorg of andere diensten van Cardia dan kan dat. 

Restaurant

Ons restaurant is dagelijks geopend vanaf 8.00 uur. U kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en diner, maar natuurlijk ook voor een heerlijk kopje koffie, een glaasje wijn of een heerlijk broodje tussendoor.

Feestje vieren?

Wanneer u iets te vieren heeft, is het mogelijk diverse ruimtes in Onderwa­tershof te huren. Ook zijn er mogelijk­heden om catering af te nemen. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld een gezelli­ge high tea of een verjaardagsfeestje.

Op de kaart
Vestiging
Onderwatershof
Van Vredenburchweg 26
2282 SH Rijswijk
Bel direct 070 8008 500
Houd mij op de hoogte over Onderwatershof
Bedankt voor de inschrijving!