100 nieuwe energieke medewerkers in Floriadehof

In oktober vindt de uitreiking plaats van de Nationale HR Zorg Award 2021. Het thema is: nieuwe energie. Frisse ideeën en projecten van zorgorganisaties die hun medewerkers helpen om hun energie terug te krijgen en vast te houden. Wij zijn trots dat we in tijden van krapte en Corona 100 energieke, enthousiaste medewerkers hebben kunnen vinden voor ons nieuwe verpleeghuis Floriadehof. We hebben Floriadehof dan ook met veel plezier ingediend voor de Nationale HR Zorg Award 2021.

Visie van Floriadehof

Floriadehof begon met een sterke visie die overal terugkomt in het pand en geïllustreerd is in een bloem. Wonen in Floriadehof betekent aandacht voor rust, beleving, verbinding en harmonie. Floriadehof biedt daarnaast een veilig thuis en persoonsgerichte zorg vanuit christelijke waarden. Naast deze zes waarden kenmerkt Floriadehof zich door het moderne en duurzame pand. Deze 8 punten vormen de basis van Floriadehof.

Werving en behoud van medewerkers

Floriadehof pakte werving van medewerkers anders aan dan de andere Cardia locaties. Bijvoorbeeld aan de hand van speeddates in plaats van sollicitatiegesprekken waarna kandidaten meteen hoorden of ze aangenomen waren. Aan het einde van hun contractperiode kunnen medewerkers zelf laten weten waarom hun contract verlengd zou moeten worden. Daarna is er een gesprek van 10 minuten. 

Lees hier meer over hoe Floriadehof 100 nieuwe, energieke medewerkers heeft gekregen.

We kijken uit naar de uitreiking!

Deel dit item